Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET

AutoItalia Group lansează REVIZIA LA PACHET

Publicat în data de: 23 Aprilie 2013
Categorii: Fiat, Promotii, Stiri.
 

Autoitalia a lansat un nou produs post vânzare dedicat mașinilor Fiat ieșite din garanție. Intitulat Combo-Pack, noul produs reunește într-un ambalaj personalizat toate elementele necesare realizării unei revizii curente.foto-autoitalia group lanseaza revizia la pachet
Combo-Pack este realizat în funcție de modelul și de tipul de motorizare al autovehiculului și vine astfel, în întâmpinarea tuturor nevoilor clientului, asigurând un set de beneficii majore printre care:
- Economie de bani – Pachetul a fost construit în așa fel încât să coste mai puțin decât suma prețurilor pieselor componente, dacă acestea ar fi achiziționate individual
- Economie de timp – Toate piesele de care clientul are nevoie sunt puse într-o singură cutie. Clientul este astfel scutit de alergătura verificării disponibilității acestora la diverși furnizori
- Siguranța calității – Pachetul Combo-Pack este realizat de specialiștii AutoItalia care pe baza expertizei și experienței în domeniu au stabilit și înglobat în pachet toate piesele necesare plus toată documentația de care clientul are nevoie să își poate efectua singur revizia. Astfel, clientul nu mai trebuie să se informeze în prealabil care sunt piesele și operațiile specifice pentru motorizarea și modelul pe care îl deține.

Combo - Pack conține:
- Piese de origine (cu respectarea recomandărilor din planșa de bord a autovehiculului respectiv : filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru combustibil)
- Ulei Selenia ( cu respectarea Normei Tehnice Contractuale a constructorului Fiat )
- Documentație tehnică pentru realizarea operației în sistemul „do it yourself”
- Mănuși
- Pâlnie pentru schimbul de ulei

Deoarece economia de bani este unul dintre cele 3 beneficii majore pe care acest nou produs le garantează, prețurile recomandate pentru acest pachet încep de la 198 lei + TVA. Combo–Pack va fi disponibil în magazinele de piese auto partenere Fiat, în unitățile service autorizate și online pe www.fiatshop.ro și www.autoitalia.ro.

Totodată, clientul poate să profite de modularitatea pachetului și să creeze propriul Combo-Pack in funcție de nevoile sale (ex. pachet doar pentru schimbul de ulei etc).

Clienții care aleg sa monteze Combo-Pack în rețeaua de service-uri autorizate Fiat vor beneficia de tarife de manoperă speciale fixe.

 
 
Citește și:
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Fiat Tipo, 30 de ani de funcționalitate, simplitate și personalit ...27/03/2018
› Fiat 500 Riva, în premieră la Salonul Auto Bucuresti 2016 ...24/10/2016
› Opel Grandland X, ofertă specială: prețurile pornesc de la 17.578 ...15/01/2018
› Săptămâna ofertelor Opel ...08/10/2017
› Opel 24h: cele mai bune oferte ale anului ...09/05/2017
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.