Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Audi lansează noile A4 Sedan și A4 Avant pentru 2019

Audi lansează noile A4 Sedan și A4 Avant pentru 2019

Publicat în data de: 06 Iulie 2018
Categorii: Audi, Facelift, Stiri.
 

Modelele A4 Sedan și A4 Avant pentru 2019 vor primi bare de protecție cu design nou, care, alături de noua estetică a jantelor, accentuează caracterul sportiv. Linia de echipare S line competition adaugă și alte dotări speciale dinamice.În noul an de fabricație, Audi A4 se evidențiază printr-o structură frontală mult mai impunătoare, începând de la design și continuând cu accentele sport. Contururile pentagonale, pline de forță, încadrează prizele de aer de la exterior, iar banda cu aspect de aluminiu structurează interiorul. Pachetul S line pentru exterior include noi bare de protecție cu aspect și mai sportiv. Designul triunghiular pronunțat face ca mașinile să iasă și mai mult în evidență. Un element în forma literei U separă secțiunea exterioară de cea interioară, aceasta din urmă fiind acoperită cu o grilă cu model de fagure. Deschiderile separate ale prizelor de aer direcționează o parte a fluxului de aer sub aripi, unde aerul trece pe lângă roți.

Liniile de echipare pot fi diferențiate și în funcție de grila Singleframe, specifică mărcii. La pachetul de echipare S line pentru exterior, grila are acum lamele cu design tridimensional. Partea inferioară a secțiunii exterioare se încheie cu un spoiler tăios, iar bara din spate vine cu un nou look inclus în dotarea standard. Două terminații late, trapezoidale ale sistemului de evacuare înlocuiesc terminațiile anterior rotunde. Zona difuzorului, situată între terminațiile de evacuare, este acum mai îngustă. Au fost redesenate și jantele, disponibile cu dimensiuni între 16 și 19 inchi.

Pachetul de dotare S line competition este oferit în premieră pentru gama de modele A4. Echiparea aceasta include dotări numeroase și exclusive: spoilerul tăios de la bara de protecție din față și protecția împotriva pietrelor de culoare argintiu selenit, eleronul RS pentru A4 Avant, dar și noua culoare exterioară albastru Turbo. Emblema cu patru inele din partea inferioară a portierelor din spate este argintie sau neagră, în funcție de culoarea caroseriei. Pachetul acesta de dotări oferă clienților dotări tehnice sportive, precum jantele Audi Sport de 19 inchi, etriere roșii, suspensii sport și faruri LED.

La interior, pachetul S line competition este similar cu interiorul pachetului S line black, la care se adaugă inserțiile decorative de carbon RS, volanul multifuncțional cu trei spițe și scaunele sport, acoperite parțial cu piele neagră. Ca alternativă, clienții pot alege și scaunele sport S, cu finisaje în numeroase culori, printre care și roșu magma.

 
 
Citește și:
› Audi refolosește bateriile litiu-ion uzate ...26/03/2019
› Geneva 2019: Standul Audi prezintă în mod exclusiv autovehicule e ...11/03/2019
› Noul SUV Audi Q3 pentru 2019, în România de la 29.000 Euro ...03/02/2019
› Skoda Superb va dispune de tehnologie de iluminare de ultimă oră ...14/05/2019
› Nou Mitsubishi ASX pentru 2020, premiera mondiala la GENEVA ...17/02/2019
› Noua Mazda3 pentru 2019, Design KODO evoluat și cele mai avansate ...11/02/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.