Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Audi Cross Coupe quattro - viitorul Q5?

Audi Cross Coupe quattro - viitorul Q5?

Publicat în data de: 19 Aprilie 2007
Categorii: Audi, Auto-show, Concept, Prezentare, Stiri.
 

Audi a prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Shanghai un studiu de design ce definește un nou segment în categoria vehiculelor crossover - Audi Cross Coupe quattro - și arată primele detalii despre viitorul model Q5.Silueta este tipică modelelor Audi: studiul de design, finisat în culoarea argintie „Liquid Silver” este clar reminiscența modelelor sportive create de brandul din Ingolstadt. Proporțiile și roțile mari de 20” subliniază clar potențialul offroad. Un element nou este acoperișul din material textil, care atunci când este deschis (acțiunea realizându-se electronic) oferă un maxim de spațiu și aer proaspăt.

Propulsorul transversal instalat pe noul concept Audi este un motor TDI complet nou. Cu o putere totală de 204 CP și 400 Nm, acesta oferă vehiculului performanțe sportive și o eficiență surprinzătoare. Consumul mediu al ultramodernului motor 2.0 TDI este de doar 5.9 litri de motorină la 100 km. Filtrul de particule și sistemul Bluetec ajută la reducerea foarte eficientă a emisiilor poluante.

Sistemul quattro oferă tracțiune pe toate cele patru roți în mod permanent, iar transmisia este asigurată de o cutie de viteze „S tronic”.

Șoferul este asistat de numeroase sisteme electronice. De pildă, sistemul de selectare al condusului, face posibilă selectarea între trei variante individuale de configurare pentru motor, cutie de viteze, direcție și suspensii. Rezultatul? O mașină de care te poți bucura în trei moduri complet diferite.

O altă inovație prezentă pe conceptul Audi Cross Coupe quattro este panoul de control MMI. Sistemul operează printr-un „touch pad”. Monitorul oferă în premieră tehnologia „dual-view”. Sistemul poate produce imagini diferite pentru șofer și pasagerul din față, astfel încât informațiile specifice, oferite de computerul de bord, pot fi afișate doar șoferului, în timp ce pasagerul din dreapta poate urmări un program TV.

Audi Cross Coupe quattro combină designul și dinamismul unei mașini compacte, sportive, din categoria premium, cu spațiul și versatilitatea unui SUV (sport utility vehicle) cu patru locuri. Inovațiile tehnologice arată noi posibilități în privința eficienței, plăcerii de a conduse și a confortului, într-o manieră tipic Audi. Cross Coupe quattro este un concept ce atrage din punct de vedere vizual și îți arată de ce este capabil - pe toate drumurile și în orice condiții.

 
 
Citește și:
› Luminile OLED digitale sunt lansate în premieră pentru Audi Q5 ...06/09/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Audi A3 Sportback a ajuns la a patra sa generație ...06/06/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Dacia Bigster Concept, prima imagine a evoluției mărcii Dacia ...17/01/2021
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› A patra generație Honda CR-V ajunge pe piață în noiembrie 2012 ...26/07/2012
› BMW ConnectedDrive 2012, ce aduce nou ...12/07/2012
› Opel Adam, dezvăluit complet înaintea debutului de la Paris Motor ...11/07/2012
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2021 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2021 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.