Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Audi Cross Cabriolet quattro - deschis către aventură

Audi Cross Cabriolet quattro - deschis către aventură

Publicat în data de: 14 Noiembrie 2007
Categorii: Audi, Auto-show, Concept, Stiri.
 

Audi introduce un nou segment de vehicule prin prezentarea conceptului Audi Cross Cabriolet quattro la Los Angeles. După Audi Cross Coupe quattro, prezentat la Shanghai, Audi se apropie tot mai mult de designul final pentru Audi Q5.Modelul cu două uși și patru locuri, măsoară 4,62 metri lungime și combină caracteristicile tipice unui vehicul decapotabil cu „soft-top”, cu calitățile dinamice ale unui SUV.

Trăsăturile musculoase, puternice, dar în același timp elegante, nu fac un secret din potențialul acestui nou concept de la Audi. Propulsat de un motor de trei litri TDI, cu tehnologie „ultra-low emission”, Audi Cross Cabriolet oferă o dinamică sportivă și un nivel al emisiilor poluante conform normelor Euro 6. Trancțiunea quattro permanentă și caroseria high-tech cu ajustare electrică a înălțimii sunt punctele cheie pentru o plăcere a condusului în orice condiții.

Audi Cross Cabriolet quattro oferă o nouă dimensiune în categoria SUV-urilor, oferind acum un condus „deschis” grație acoperișului decapotabil: acesta „dispare” complet după scaunelor din spate în doar 17 secunde. Nu există piloni de tip B și nici roll-bar care să obtureze privirea. Și, pentru fanii convertibilelor, oferă o nouă dimensiune punct de vedere al spațiului: fiind un SUV, conceptul Audi Cross Cabriolet quattro asigură pasagerilor săi suficient spațiu pentru cap, picioare și umeri, beneficiind de dimensiunile generoase ale unei mașini din clasa sport utility vehicle,

Propulsorul cu șase cilindri TDI, montat longitudinal este cel mai nou motor diesel dezvoltat de Audi. Cu o putere de 240 CP și un cuplu de 500 Nm, în acest stadiu al evoluției, motorul 3.0 TDI este mai eficient ca niciodată, având un consum mediul de 7,3 litri / 100 km. Motorul este de asemenea echipat cu sistemul ce momentan este cel mai elaborat și eficient în combaterea poluării, dezvoltat pentru producție: sistemul „ultra-low emission”. Acesta contribuie mai mult decât cu îndeplinirea standardelor curente în ceea ce privește normele europele de poluare. Noul motor este chiar compatibil cu normele Euro 6, ce vor intra în vigoare din 2014, și reușește acest lucru chiar dacă are tracțiune integrală și transmisie tiptronic.Cu un ampatament de 2.81 m, o lungime de 4.62 m și o lățime de 1.91 m, Audi Cross Coupe Cabrio se situează în segmentul B de piața al automobilelor. Înălțimea cu acoperișul pus este de 1.63 m.

Cross Coupe Cabrio este cel mai nou automobil de la Audi echipat cu tehnologie LED atât pentru blocurile optice față (ce au și funcția pentru lumina de zi dar și funcția controlată electronic „iluminare după colt”) cât și pentru blocurile optice spate și pentru funcția de semnalizare stânga/dreapta. Tot odată tehnologia LED este integrată și în semnalizările ce se află pe oglinzile laterale. Si farurile de ceață ce sunt integrate în spoilerul față și blocurile optice spate folosesc tehnologie LED.

Datorita ușilor imense și lipsa stâlpului central B, urcarea sau coborârea pasagerilor în partea din spate se face foarte ușor. Jantele sunt de 21 inch încălțate cu anvelope de 265/35 R21.

După „Audi Cross Coupe quattro” concept, prezentat la Salonul Auto de la Shanghai și „Audi Cross Cabriolet quattro concept”, prezentat în premieră mondială la Salonul auto de la Los Angeles, desfășurat în perioada 14-24 noiembrie 2007, Audi dezvăluie noi detalii despre aspectul și tehnologiile ce vor fi implementate pe modelului de serie Audi Q5, ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2008.

 
 
Citește și:
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Audi A3 Sportback a ajuns la a patra sa generație ...06/06/2020
› Audi lansează noua limuzină Audi A3 pentru 2021 ...05/05/2020
› Dacia adoptă motorizarea electrică! ...22/02/2020
› Noul Kia Sorento va debuta la Salonul Auto de la Geneva ...04/02/2020
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Fiat Concept Centoventi, cel mai bun concept auto ...26/07/2020
› Audi Sportback e-tron concept ...18/07/2020
› Dacia Spring, revoluția electrică ...05/03/2020
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.