Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Audi adoptă sistemul Android

Audi adoptă sistemul Android

Publicat în data de: 22 Mai 2017
Categorii: Audi, Concept, Tehnologie, Stiri.
 

7000 de participanți la fața locului, milioane de spectatori online: Audi participă la renumita conferință Google I/O, unde prezintă conceptul unei noi generații de infotainment cu sistem Android complet intergrat.foto-audi adopta sistemul android
 ›Galerie foto:
foto-audi adopta sistemul android foto-audi adopta sistemul android foto-audi adopta sistemul android
Această premieră mondială deschide noi perspective, care ulterior vor permite dezvoltarea accelerată a serviciilor de conectivitate.

Conferința Google I/O a început pe 17 mai la sediul Google din Mountain View, California, și este considerată cea mai mare și cea mai importantă conferință despre dezvoltare din industria software din toată lumea. Una dintre expoziții prezință sistemul Android ca soluție integrată pentru aplicațiile de infotainment in-car. Conceptul a fost dezvoltat de Comunitatea Android Open Source și de milioanele sale de membri.

Platforma conceptului Audi Q8 sport, prezentată la Google I/O, a fost deja echipată cu Android. Noile funcții, inclusiv serviciul de streaming Spotify, Google Play Music și Google Assistant funcționează pe display-ul central, MMI touch. Informația este de asemenea prezentă în raza vizuală a șoferului, pe Audi virtual cockpit. Evenimentul desemnează primul moment în care noile servicii au fost complet integrate în sistemul de infotainment al brandului. În timp ce harta de navigare continuă să folosească baza de date HERE, șoferul poate alege să navigheze cu Google Maps. Un centru pentru mesaje și apeluri completează noile servicii ale mașinii.

Integrarea sistemului Android are un potențial enorm. Android este cea mai populară platformă de mobil din lume cu mai mult de 1.4 miliarde de membri. Expertiza imensă și creativitatea comunității deschise Adroid poate grăbi dezvoltarea unor noi aplicații. Acestea pot fi rapid integrate pe mașini sub forma unor sisteme de conectivitate adiționale dacă îndeplinesc exigențele Google și Audi. Sistemul are la bază o platformă Android. Pe lângă avantajul de a avea un timp scurt de update, sistemul mai aduce și alte beneficii clienților cum ar fi o mare diversitate a serviciilor și disponibilitate la nivel internațional.

 
 
Citește și:
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Audi Q3 Sportback, primul crossover compact din gamă ...11/08/2019
› Noul Audi Q7 pentru 2020, ridicat la un nou nivel ...14/07/2019
› BMW i Hydrogen NEXT la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 ...06/10/2019
› Audi la Salonul Auto IAA 2019 de la Frankfurt ...06/10/2019
› Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019 ...25/08/2019
› Citroen lanseaza un nou model de ochelari ce trateaza raul de maș ...09/06/2019
› BMW și Jaguar Land Rover vor colabora pentru dezvoltarea tehnolog ...09/06/2019
› Volkswagen și Microsoft, parteneriat strategic ...03/03/2019
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2019 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2019 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.