Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Aston Martin Lagonda, un supersedan confirmat oficial pentru 2015

Aston Martin Lagonda, un supersedan confirmat oficial pentru 2015

Publicat în data de: 29 August 2014
Categorii: Stiri, Aston-Martin.
 

Update! Aston Martin a confirmat oficial un nou super sedan exclusivist, ce va reînvia numele istoric Lagonda, într-o serie limitată. Din păcate va fi disponibil doar pe o singură piață din lume.foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015
 ›Galerie foto:
foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015 foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015 foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015 foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015
foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015 foto-aston martin lagonda un supersedan confirmat oficial pentru 2015
update 29 august:
După imaginile tip teaser de luna trecută, Aston Martin a dezvăluit acum câteva fotografii cu un sedan Lagonda de pre-producție, aflat în timpul transportului către Oman via Oman Air pentru teste.

Aston Martin nu a specificat ce se află sub capota vehiculului, dar se crede că noul Lagonda va avea un V12 de 6.0 litri ce dezvoltă circa 600 CP. Puterea va fi transmisă axei spate prin intermediul unei cutii automate cu 8 trepte. Accelerația de la 0-100 kmh se va realiza în aproximativ 4,2 secunde.

Livrările sedan-ului exclusivist Aston Martin Lagonda sunt programate să înceapă la începutul anului viitor și mai puțin de 100 de unități sunt plănuite pentru producție.

text inițial 25 iulie:
Așa cum a fost și tradiția, emblema Lagonda va fi purtată din nou de un super sedan luxos și exclusivist, anunță Aston Martin într-un comunicat de presă ce însoțește și prima fotografie a limuzinei sportive.

Întoarcerea numelui Lagonda vine după alte proiecte extraordinare, precum hipercarul One-77, V12 Zagato sau conceptul de anul trecut CC100 Speedster.

Bazat pe arhitectura flexibilă VH a brandului, noua mașină își trage inspirația din modelul Lagonda din 1976, cu designul semnat William Towns, și beneficiază de multe tehnologii de ultimă generație văzute la mașinile moderne Aston Martin, precum utilizarea componentelor din fibră de carbon.

Noul Aston Martin Lagonda va fi construit manual la uzina producătorului britanic din Gaydon, într-o clădire dedicată, așa cum a fost creat și hipercarul One-77.

Noul supersedan va fi oferit la vânzare doar pe bază de invitație și, cu toate că detaliile privind prețul rămân confidențiale, acesta va fi proporțional cu exclusivitatea, calitatea și luxul mașinii, a mai precizat Aston Martin.

„Debutul acestui supersedan pe piața Orientului Mijlociu va fi un moment incitant nu doar pentru Aston Martin, dar și pentru clienții care caută luxul și personalizarea supreme”, a declarat Marek Reichman, directorul de design la Aston Martin.

„Noul model, la fel ca exclusivele One-77 și V12 Zagato, noul Aston Martin Lagonda a fost creat ca o piesă excepțională de artă auto. Designul și dezvoltarea au fost create în întregime păstrând spiritul supersedan-urilor Lagonda anterioare - în special William Towns Lagonda - și ca un tribut pentru această mașină poartă cu mândrie numele Lagonda”.

Aston Martin nu a dezvăluit datele tehnice ale noului supersedan Lagonda, dar conform zvonurilor avem de-a face cu un motor V12 de 6.0 litri ce produce circa 600 CP.

 
 
Citește și:
› Daimler își mărește participația la Aston Martin ...05/08/2014
› Aston Martin V12 Vantage S Roadster, cea mai puternică decapotabi ...16/07/2014
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.