Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți Antreprenorul care a avut incredere in online

Antreprenorul care a avut incredere in online

Publicat în data de: 08 August 2017
Categorii: Stiri, Advertorial.
 

Ce ne spune tanarul antreprenor despre afacerea sa si despre cum o percepe el dupa sase ani de activitate.foto-antreprenorul care a avut incredere in online
Astazi, mediul online nu numai ca ofera oportunitati de crestere a afacerii, reprezentand un trend pentru orice firma care doreste sa se dezvolte, a devenit si un “must” al mediului de afaceri. Vrem sau nu, existenta in mediul online a devenit o necesitate, mai ales pentru companiile care tin pasul cu tehnologia.

Dimpotriva, acum sase ani online-ul era privit cu scepticism, putini fiind cei care au incercat sa testeze mediul virtual. Cu toate acestea, un tanar IT-ist a riscat, punand bazele primului hypermarket online de piese: compania A.T.U. Leader Auto SRL. Daniel Deftu a riscat, crezand in oportunitatile pe care le vedea in mediul online, atunci cand nu multe persoane o faceau.

Dar sa vedem ce ne spune tanarul antreprenor despre afacerea sa si despre cum o percepe el dupa sase ani de activitate.

Cum a inceput afacerea?
“Istoria SC. A.T.U LEADER AUTO SRL a inceput inca din anul 2008, timp in care am acumulat foarte multe cunostinte in domeniul vanzarii pieselor auto, pentru a putea oferi cele mai bune solutii, atat pentru autovehicule comune, cat si pentru autovehicule mai rare.”

Care au fost sursele de investitie?
“Am folosit fonduri proprii pentru a incepe aceasta afacere. A fost greu la inceput, dar pe masura ce s-au vazut rezultatele in mediul online, am reusit sa fac fata provocarilor financiare si lucrurile au intrat pe fagasul normal. Evident, o parte din venit este reinvestit continuu pentru a creste si pentru a face fata pietei online, care acum este foarte aglomerata.”

Care este perioada din an care credeti ca ar putea reprezenta o oportunitate pentru investitie in aceasta etapa a business-ului?
“In ceea ce priveste domeniul auto, consider ca in luna august este bine sa se investeasca, pentru a fi pregatiti in lunile de varf: septembrie, octombrie si noiembrie.”

Care este strategia cu care abordati clientii? Ce va diferentiaza fata de concurenta?
“Inca de la inceput, noi ne-am tratat clientii cu seriozitate si promptitudine, oferind informatii utile si corecte despre fiecare produs in parte si rapiditate in raspunsuri. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este fara doar si poate relatia profesionala pe care o avem cu orice client si o larga varietate de produse pe care o punem la dispozitie.”

Sunteti multumit de afacerea dumneavoastra? Ce anume considerati ca ar trebui schimbat?
“Oamenii privesc din ce in ce mai pozitiv shopping-ul online, lucru care ne bucura si ne face sa fim din ce in ce mai multumiti de afacerea cu piese auto. Desigur ca dinamica online-ului ne determina sa schimbam mereu cate ceva, pentru a face fata competitiei, care este din ce in ce mai acerba. Cu toate acestea, exprienta noastra ne recomanda: Autoatu.ro pune spre vanzare piese de cea mai buna calitate, aducand in fata doar branduri mari producatoare de astfel de piese.”

Prin urmare, oricat de aglomerata ar fi piata online in acest domeniu, daca iti doresti cu adevarat si ai experienta in domeniul pe care il reprezinti, succesul nu poate fi decat garantat. Aceasta, chiar daca lista competitorilor creste continuu. Diferenta consta in serviciile si produsele oferite, dar si in pasiunea cu care coordonezi afacerea ta. Dovada este Daniel Deftu care a pus bazele unuia dintre cele mai cautate site-uri care recomanda si comercializeaza piese auto: autoatu.ro.

 
 
Citește și:
› Cum sa alegeți piesele potrivite pentru Opelul dumneavoastră ...07/06/2018
› De unde achiziționăm piese de calitate pentru Cielo ...07/06/2018
› Vinzi sau cumperi o mașină second hand? Câteva sfaturi ... ...30/05/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.