Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți A inceput sezonul reducerilor la serviciile inchirieri auto

A inceput sezonul reducerilor la serviciile inchirieri auto

Publicat în data de: 10 Septembrie 2017
Categorii: Stiri, Advertorial.
 

Daca ai nevoie de servicii de inchirieri auto si urmeaza sa inchiriezi o masina, in perioada urmatoare este cel mai potrivit moment pentru acest lucru.foto-a inceput sezonul reducerilor la serviciile inchirieri auto
Perioada fierbinte a verii dar si perioada fierbinte a activitatii din domeniul serviciilor de inchirieri auto este pe sfarsite, iar unele firme de inchirieri auto din aceasta industrie vor lansa in curand oferte atractive pentru clientii lor.

Asadar daca din diverse motive ai nevoie de astfel de servicii si urmeaza sa inchiriezi o masina, in perioada urmatoare este cel mai potrivit moment pentru acest lucru.

Este momentul cand raportul Pret/ Calitate este cel mai bun si poti face economii substantiale mai ales daca inchiriezi o masina pe termen lung.

Pentru a vedea ce tarife se practica in acest moment, poti vizita pagina cu preturile practicate de firma Expert inchirieri auto Bucuresti facand click aici.

Daca esti orientat catre altfel de servicii adiacente inchirierilor auto gen inchirieri auto cu sofer sau vrei sa beneficiezi de serviciul de transfer la aeroport, te anuntam ca si la aceste categorii poti beneficia de aceste reduceri.

Avantajele serviciilor de inchirieri auto


Daca este sa ne referim la avantajele serviciilor de inchirieri auto, mai ales atunci cand vii in vacanta in Romania, iti enumeram doar cateva :
- timpul castigat pe care-l poti petrece alaturi de cei dragi ( timpul este singura component pe care nu o piti cumpara indifferent cati bani ai avea );
- eviti aglomeratia din mijloacele de transport in comun;
- poti alege masina dorita, in functie de clasa, de comfort, de marca, de tip, de pret etc;
- nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la starea tehnica a masinii, la taxele de drum si de asigurarile ce trebuiesc platite pentru ca acestea sunt platite si sunt incluse in pret;
- primesti masina direct la aeroport fara sa platesti nimic ( valabil in timpul orelor de program );
- daca ai un copil poti cere gratuity scaun de copil;
- beneficiezi de sistem de navigatie prin satelit ( GPS )in mod gratuit;
- numarul de kilometric pe care poti sa-I parcurgi sunt nelimitati fara niciun cost suplimentar;
- primesti vouchere valorice cu valori cuprinse intre 5 – 25 euro, pe care le poti folosi la urmatoarea inchiriere;
- ai asistenta din partea firmei 24 / 24 ore;

De ce sa tii cont atunci cand apelezi la o firma de inchirieri autoTotusi trebuie sa fiti atenti la detalii, intrucat sunt si firme de inchirieri auto care practica anumite taxe ce sunt ascunse clientului la prima vedere.

Atentie deci la nivelul combustibilului atunci cand preluati masina, atentie la documentele masinii, atentie la asigurari care trebuie sa fie valabile, atentie la curatenia masinii, atentie ca eventualele avarii sa fie trecute pe contractual de inchiriere si nu in ultimul rand atentie la taxele suplimentare pe care unele firme le percep.

Expert inchirieri auto Bucuresti este o firma care este orientate catre client si care-si adapteaza serviciile din mers in functie de doleantele clientilor sai, respective marca si tip de masina, sau functie de tariff.

De mentionat ca pentru clientii vechi exista posibilitatea ca acestia sa plateasca doar o taxa de francize, fara a mai fi nevoitii sa lase o garantie la inchirierea masinii.

Daca esti si tu in situatia de a inchiria o masina , poti face acest lucru accesand aceasta pagina web.

Daca gasesti in alta parte mai ieftin nu este nicio problema, trimite-ne oferta pe care o ai si in aceleasi conditii o sa-ti facem o oferta mai buna.

Iata mai jo si datele firmei, adresa si numarul de telefon la care ne poti contacta :

Automobile Expert SRL – Inchirieri auto Bucuresti
Adresă: B-dul Iuliu Maniu, nr7, Cladirea Administrativa Apaca, etaj 1, Biroul 5, București
061072
Telefon: 0754 422 599

 
 
Citește și:
› Cum sa alegeți piesele potrivite pentru Opelul dumneavoastră ...07/06/2018
› De unde achiziționăm piese de calitate pentru Cielo ...07/06/2018
› Vinzi sau cumperi o mașină second hand? Câteva sfaturi ... ...30/05/2018
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2017 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005-2018 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.