Informații Auto logo


› cautare avansata


  HomeNoutăți 2010 Infiniti G37 Sedan - pregătit pentru un nou deceniu

2010 Infiniti G37 Sedan - pregătit pentru un nou deceniu

Publicat în data de: 07 Decembrie 2009
Categorii: Infiniti, Facelift, Prezentare, Stiri.
 

Infiniti G37 Sedan pentru anul 2010 vine pe piață cu o serie de îmbunătățiri, precum designul nou și dinamic al părții frontale, o percepție mai puternică a calității în interior, opțiuni de tracțiune integrală sau de direcție activă pe patru roți.foto-2010 infiniti g37 sedan - pregatit pentru un nou deceniu
 ›Galerie foto:
foto-2010 infiniti g37 sedan - pregatit pentru un nou deceniu foto-2010 infiniti g37 sedan - pregatit pentru un nou deceniu foto-2010 infiniti g37 sedan - pregatit pentru un nou deceniu
Aspectul mai dinamic și interiorul regândit, cu tehnologie de informații și divertisment de ultima oră, sunt elementele cu care modelul G37 Sedan de la Infiniti începe un nou deceniu, în care va avea o prezență mai pregnantă și va oferi o calitate mai buna ca oricând. Versiunea pentru 2010 a modelului sport de baza de la Infiniti pentru Europa rămâne la fel de puternică, echilibrată și bine echipată ca în trecut, dar beneficiază de îmbunătățiri care o aduc la același nivel cu celelalte modele Infiniti și care răspund dorințelor exprimate de proprietarii Infiniti.

Modificările sunt subtile, dar eficiente. Acest lucru este evident la o analiză rapidă a noului stil, mai ascuțit, al părții frontale. Aspectul este mai sculptural, mai distinctiv și sugerează mai bine puterea de 320 CP care se ascunde sub capota fiecărui model G37. Astfel, sedanul are un aspect vizual mai apropiat de modelul G37 Coupé, fratele cu două uși, cu temperament mai sportiv.

Blocurile optice noi - în continuare cu faruri adaptive bi-Xenon ca dotare standard - și aspectul nou și dinamic al binecunoscutului calandru cu arc dublu de la Infiniti sunt principalele modificări aduse componentelor, fapt care dovedește calitatea designului inițial. Secțiunea redesenată de sub bara parașoc, cu faruri de ceață adâncite și amplasate în lateral (în trecut, farurile de ceață erau integrate în blocurile optice principale), conferă versiunii pentru 2010 a modelului G37 Sedan un aspect mai hotărât, care se adaugă la impactul vizual deja deosebit.

Celelalte elemente de caroserie ale modelului G37 Sedan au rămas neatinse.

Aceasta este o veste bună pentru cei care îndrăgesc capota lungă, o adevărata marcă Infiniti, montanții față înclinați spre înapoi și aspectul sportiv care sugerează în aceeași măsură putere și grație.

Modificările din interior sunt la fel de subtile și răspund în aceeași măsură așteptărilor proprietarilor. De exemplu, accentele de lemn de trandafir au căpătat un aspect lucios, iar pielea are o nuanță ușor mai deschisă. Există de asemenea posibilitatea de a alege o nouă culoare de piele „Wheat” (maro deschis) în combinație cu un tablou de bord negru și ornamente interioare ale ușilor tot de culoare neagră. Impresia de calitate transmisă de modelul G37 este intensificată și de noile ornamente din aluminiu, amintind de caligrafia japoneză, împreună cu o consolă centrală redesenată, inspirată din consola care se regăsește în modelele crossover EX si FX. Pentru a îmbunătăți lizibilitatea și a oferi un design mai unitar, indicatoarele de bord și ecranele LCD au acum un fundal alb.

Este pentru prima data când mult-lăudata platformă de informații și divertisment de la Infiniti, sistemul Connectiviti, este disponibilă pe versiunea sedan, după ce și-a făcut debutul în familia G37 pe modelul Cabrio în cursul acestui an.

Este de remarcat funcționalitatea complexă și ușurință de utilizare a acestei platforme. La sistemul cu hard-disc se poate conecta orice fel de tehnologie modernă, de la playere MP3 până la telefoane mobile, cu aceeași eficiență remarcabilă. Connectiviti+ oferă și mai mult prin dispozitivul Music Box dotat cu un hard-disc de 30 GB și printr-un sistem inovator de navigație prin satelit. La lista lungă de funcții ale acestuia se adaugă și posibilitatea de a accesa Ghidul Roșu și Ghidul Verde de la Michelin, astfel încât să poți ajunge până la ușa unui restaurant sau hotel de lux.

Sunt disponibile trei culori noi de exterior pentru modelele anului 2010: Smokey Quartz, Graphite Shadow și Vibrant Red. Desigur, toate trei sunt vopsele rezistente la zgârieturi. Printre caracteristicile exclusive ale modelului G37 Sedan se numără și carismaticul motor V6 cu sistemul de distribuție variabilă (VVEL - Variable Valve Event and Lift) și opțiunile de șasiu pentru tracțiune spate, tracțiune integrală și direcție activă pe patru roți pentru versiunea S, cea mai sportivă dintre toate.

Prețurile și specificațiile modelului G37 Sedan cu an de fabricație 2010 vor fi confirmate la începutul anului viitor, înainte de începerea vânzărilor în primăvară.

 
 
Citește și:
› Infiniti ne arată viitorul său crossover 100% electric ...16/12/2018
› INFINITI Prototype 10, concept electric ce anunță viitorul ...17/08/2018
› Infiniti VC-T, primul motor pe benzină cu o compresie variabilă ...16/08/2016
› Audi lansează noua limuzină Audi A3 pentru 2021 ...05/05/2020
› Mazda2 pentru 2020, mai multă personalitate ...04/02/2020
› Renault lansează Noul Clio 2020, în România de la 10.000 Euro ...24/11/2019
› A patra generație Honda CR-V ajunge pe piață în noiembrie 2012 ...26/07/2012
› BMW ConnectedDrive 2012, ce aduce nou ...12/07/2012
› Opel Adam, dezvăluit complet înaintea debutului de la Paris Motor ...11/07/2012
Comentariile cititorilor:
comments powered by Disqus


Comentează pe FORUM!
Înapoi la noutăți

 

Anunturi masini noi si second hand


Home | Știri auto | Promoții auto | Drive test | Mașini noi | Mașini SH | Utile | RCA 2020 | Wallpapers | Forum | Publicitate | Contact | RSS Feed 2.0 | urmărește Informații Auto pe Twitter

©2005 - 2020 Informații Auto. Toate drepturile rezervate.